Villkor


Villkor & vanliga frågor


01. Hur beställer jag?


Beställning kan göras genom att kontakta oss direkt till info@maprofilotextil.se eller via vårt formulär under sidan "Kontakta oss".

Många av MA Profil & Textils produkter är specialbeställningar med personliga tryck eller mått vilket gör att en del mailkonversationer behöver göras. En eventuell förfrågan på vara, sömnad, tryck som inte visas på hemsidan görs också till info-adressen.


Följande information behövs i beställningen:

 

1. Namn, leveransadress, mobilnummer och e-post adress till dig som beställer

2. Vilken vara det gäller, antal, storlek, färg.

3. Om tryck ska göras, vilket tryck/bild det ska vara, speciellt typsnitt, färg på transfern.


4. Bekräftelse skickas från MA Profil & Textil med en faktura eller ett kvitto efter betalningen.

5. Betalning sker i förskott

6. Leverans sker vid erhållen betalning02. Framtagning av ny produkt


Vid helt ny vara eller en utveckling av en vara, kan genom överenskommelse, korrektur presenteras och enligt överenskommelse en prototyp tas fram.


Beställning av en vara som ska sys, med eller utan tryck, ev ny produkt behöver nedan information följa med i e-post meddelandet:


1. Namn, leveransadress, mobilnummer och e-post adress till dig som beställer

2. Tillhörande förening (om det är profilering och redskapsöverdrag till förening)

3. Beskrivning av vilken vara som ska sys/ tas fram


Processen när båda parter är överens om vad som ska tas fram:


4. Framtagning och presentation av prototyp och korrektur för tryck. OBS! inget tryck görs på varan förran båda parter är överens om korrekturet.

2. Godkännande av framtagning av produkt

3. Leverans och betalning enligt överenskommelse03. Bekräftelse och fakturaBekräftelse skickas från MA Profil & Textil så att vi har uppfattat beställningen korrekt. Därefter skickas fakturan via mail (då faktura har önskats).04. Leveransvillkor


Leverans sker efter förskottsbetalning eftrsom många av varorna är specialbeställningar och med personliga tryck. Varorna skickas via Postnord, spårbart, och frakt tillkommer beställningen..


05. Betalningsvillkor


Varorna betalas i förskott efter kund har fått bekräftelse om att varan finns på lager och att den har reserveras till kunden. Faktura skickas efter att ett godkännande av bekräftelsen. Vid fakturering görs betalningen via BG 455-7922. När betalningen har kommit till MA Profil & textil skickas/lämnas varan.

Varor som ska tryckas eller sys betalas enligt överenskommelse beroende på beställningens omfattning. Samma gäller för ny produkt/önskemål som ska tas fram. Vid betalning via Swish, 123 247 67 60, ange produkten ni köpt och ett kvitto skickas till er via er mail-adress. 

Även kort betalning kan tas emot vid möten och då erhåller ni kvitto.06. Tvättråd


Om inget annat anges ska ”plagget” tvättas ut och in i 40 grader och torkas utan torktumling. Funktionskläder bör inte tvättas med sköljmedel.

Tryck håller sig bäst utan torktumling men det är okej att pressa strykjärnet mot trycket då och då med antingen en köksandduk eller bakplåtspapper mellan tryck o järn. Hemtextilier som linne ska tvättas i 40 grader, ingen torktumling och förväntad krympning på ca 5-7%.07. Retur - Avbeställning - Reklamation


Vi har ingen returrätt på tryckta produkter så kontrollera din beställning och bekräftelse från MA Profil & Textil noga. För övriga varor gäller distansköplagens 14 dagar. Meddela MA Profil & Textil att detta kommer att skickas i och gärna orsaken. Skicka dina oanvända varor till: MA Profil & Textil, Örestigen 9, 261 61 Landskrona. Du betalar själv returfrakten. Tänk på att varorna måste vara oanvända samt oförstörda.


Avbeställning. Om du ångrar dig innan vi har hunnit påbörja din order går det bra att avbeställa din order. Kontakta oss omgående, din order är dock ej avbeställd förrän vi har bekräftat din avbeställning. Vi försöker påbörja varje order så snabbt som möjligt efter er förskottsbetalning.


Vid felaktiga ordrar eller defekta varor går det givetvis att reklamera ditt köp. Vid reklamation: Kontakta oss samt orsak till reklamationen. Om du har möjlighet att ta ett foto och bifoga så är det jättebra. Vi vill självklart att du ska vara nöjd med ditt köp.


08. Personuppgifstbehandling


MA Profil & Textil behandlar personuppgifter som:

Namn, efternamn, adress, e-postadress, mobilnummer, bilder


Ändamål med behandling av dina personuppgifter är för att uppfylla avtal med dig i beställning, leverans, fakturering, kontakt, tryck och bilder för profiltryck. Samtycke inhämtas från dig för att få lägga upp bilder på tryck, där bild eller namn förekommer, på hemsidan som marknadsföring av det MA Profil & Textil kan utföra i sin verksamhet. 


Personuppgifterna är lämnade av er och hanteras och sparas hos MA Profil & Textil så länge det är nödvändigt för ändamålet eller så länge som vi är tvugna att arkivera enligt lag. Du som lämnat dina personuppgifter till oss har rätt att få information om vilka personuppgifter vi behandlar om just dig och hur de används. Du har rätt att få felaktiga uppgifter korrigerade, raderade och begränsade, så länge det finns stöd för detta i relevant dataskyddslagstiftning.


Du har rätt att invända mot behandling av personuppgifter om det finns förutsättning för det enligt lag. Om någon av dina personuppgifter behandlas på grund av samtycke, har du rätt att ta tillbaka ett sådant samtycke.


För ansökan om registerutdrag, begära rättelse, radering, begränsning av behandling kontakta via info@maprofilotextil.se 

Har du frågor eller vill lämna synpunkter på hur MA Profil & Textil hanterar dina personuppgifter är du välkommen att ta kontakt via info@maprofilotextil.se


Eventuella klagomål om MA Profil & Textil:s personuppgiftsbehandling kan lämnas till Integritetsmyndigheten, www.imy.se.