Kläder mm

Kläder & accossearer


Kläder och accossearer till försäljning med eller utan tryck. MA Profil & Textil har samrbete med FRUIT och SOUTHWEST och kund kan även få tryck på egna kläder.

Nedan lite ur Fruit sortiment. Kläder mm från Southwest finner ni mer info på den sidan. Frågor och beställning genom Kontakta oss

Fruit


Tröjorna är i materialet 65% Polyester och 35% Bomull. Den kan användas både till träning och till vardags. Finns till barn, dam och herr och både i lång och kort ärm. Tvättas i 40 grader ut och in. Tröjorna säljs med eller utan tryck och priset inkl tryck är beroende av trycket. Nedan visar endast priser utan tryck. Skicka beställning och eventuell prisförfrågan via "Kontakta oss".


Fruit


En skön figursydd damtröja i materialet 95% Bomull och 5% Elastan. Den kan användas både till vardags och till träning. Finns som rundhalsad och V-ringad med kort ärm samt rundhalsad med lång ärm. Tvättas i 40 grader. Tröjorna säljs med eller utan tryck och priset inkl tryck är beroende av trycket. Nedan visar endast priser utan tryck. Skicka beställning och eventuell prisförfrågan via "Kontakta oss".


Fruit


Klassisk gympapåse med dragsko och kontrastfärgade hörnor, i vattenavvisande material, 100% Polyester. Finns i flertalet färger.

Melerad funktionströja för dam med mycket god fukttransporterande förmåga. Perfekt som ett andra lager före, innan eller under träning. Följsam passform och raglanärm med öppning för tummen. Hög hals, huva och dragsko. Reflexdetaljer på huva och en reflexhake i nacken.

Klassiskt förkläde i twill, 65% Polyester och 35% Bomull, med ett brett färgsortiment! Justerbart nackband med metallspänne

Produkterna säljs med eller utan tryck och priset inkl tryck är beroende av trycket. Nedan visar endast priser utan tryck. Skicka beställning och eventuell prisförfrågan via "Kontakta oss".